Ze zullen jou nooit vergeten.

 

Stichting Dokafix legt uw levensverhaal vast.

 

Hoe vaak gebeurt het niet als je met mensen praat, dat je als reactie krijgt: ”Nou ik zou over mijn leven wel een boek kunnen schrijven.” En dat is ook zo. Elk leven is een boek op zichzelf dat zich kenmerkt door bijzondere gebeurtenissen en onverwachte wendingen. Het is vrijwel zeker dat uw kleinkinderen op een dag vragen: “Wat was opa of oma voor iemand? Hoe is hij/zij eigenlijk opgegroeid en wat voor leven hebben zij gehad? Hebben zij de oorlog meegemaakt?”

Die vragen worden onherroepelijk door de jongere generatie gesteld en door middel van uw verfilmde memoires kunt u daar nu zelf antwoord op geven. U vertelt over uw jeugd en wat u als kind beleefde, over de hoogtepunten en tegenvallers, over de eerste ontmoeting met uw man of vrouw, over uw carrière en de uitdagingen die u bent aan gegaan. Dat alles wordt ondersteund met foto’s van de betreffende locaties en/of belangrijke personen uit u leven. Ga zelf maar eens na, hoe veel weet ù eigenlijk van uw grootouders of overgrootouders?

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in het vastleggen van deze levensverhalen. De interviews hiervoor worden afgenomen door Dick van den Heuvel. Dick van den Heuvel heeft meer dan twintig jaar ervaring als therapeut en is in staat door zijn interviewmethode het levensverhaal overzichtelijk en indringend in beeld te brengen.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden